24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Noodverziening

Voor al uw glasschade in Zaandam en omstreken kunt u contact opnemen via nummer 06-248 247 65. Glas in Nood beschikt over 24/7 service en is 365 dagen per jaar bereikbaar.

 

Gratis noodvoorziening
Wij zullen ter plaatse altijd een passende noodvoorziening treffen (bijvoorbeeld door middel van een noodruit of een blindering met een houten plaat). Tijdens kantoortijden zullen we dan direct daarna een vervolgafspraak plannen voor het plaatsen van de ruit, zodat u nooit lang met deze noodvoorziening blijft zitten.

 

Verzekerd voor raam schade?
Bent u verzekerd voor glas schade? Houd uw polis dan bij de hand als onze glaszetters bij u langskomen. Omdat wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars zorgen wij voor een keurige afhandeling van de schade met uw verzekering. De nota voor de ruit reparatie gaat direct naar de verzekeraar: wel zo makkelijk! Slechts in zeldzame gevallen eist de verzekering dat er een schade-expert langskomt.

 

 

Binnen 20 minuten op locatie
Heeft u ons nu meteen nodig om kapot glas te vervangen? Bel Glas in Nood dan direct op telefoonnummer 06-248 247 65. Wij zijn altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Uiteraard kunt u ook een afspraak bij ons maken wanneer de reparatie van de ruit geen haast heeft.

Call Now Button