24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter

24 uur glaszetter max. 20 min. binnen Noord-Holland

Glas in Nood heeft meer dan 28 jaar ervaring als nood glaszetter in de provincie Noord-Holland. Wij zijn altijd binnen 20 minuten op locatie. Onze professionele vakmensen zorgen voor een snelle reparatie. Glas in Nood is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak voor een reparatie maken waarbij geen spoed vereist is. Wij verzorgen eveneens de claim-afhandeling met uw verzekeraar, zodat u nergens omkijken naar heeft.

 

Nood glaszetter Amsterdam en omstreken
Een gebroken ruit komt nooit gelegen, maar als de glasschade laat in de avond plaatsvindt is dit natuurlijk extra vervelend. Gelukkig kunt u Glas in Nood altijd bereiken. In Amsterdam en omringende plaatsen als Zaandam, Purmerend, Alkmaar, IJmuiden, Wormerveer, Beverwijk maar ook in bijvoorbeeld Hoorn zijn onze glaszetters desgewenst ook midden in de nacht binnen 20 minuten op locatie. Dat is de service van Glas in Nood!

 

Glaszetter

 

Glas direct vervangen
Wij hebben verschillende soorten isolatie- en veiligheidsglas standaard op voorraad. Hierdoor zijn onze glaszetters in de meeste gevallen in staat om om uw gebroken ruit direct te vervangen. Mocht vervanging onverhoopt toch niet direct mogelijk zijn, dan zorgen onze glaszetters voor een tijdelijke noodoplossing. De glasscherven kunt u gewoon in de sponning laten zitten. Wij zorgen voor een deskundige verwijdering en na afloop ruimen wij alles netjes op.

 

Contact met uw verzekeraar
Vrijwel iedereen heeft een glasschadeverzekering. Glas in Nood onderhoudt contact met vrijwel alle verzekeraars. Wij dienen onze factuur direct in bij uw verzekeraar. In de meeste gevallen is het niet nodig dat er een schade-expert langskomt. Wij vragen u uw verzekeringspolis bij de hand te hebben als onze glaszetters langskomen.

 

Direct een afspraak maken
Om een afspraak te maken met Glas in Nood kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bellen naar telefoonnummer 06-248 247 65. Voor minder dringende zaken kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail: spoed@glas-in-nood.nl.

 

Voordelen van Glas in Nood

  • Meer dan 28 jaar ervaring
  • Uw professionele nood glaszetter
  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Binnen 20 minuten op locatie
  • Wij werken met alle verzekeraars

 

 

Call Now Button