24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glas schade

Raam kapot? Bij glas schade kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de professionele glaszetters van Glas in Nood. In geheel Noord-Holland zijn wij binnen 20 minuten op locatie om storm- of inbraakschade te verhelpen. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige vervanging van de kapotte ruit. Glas in Nood is aangesloten bij alle verzekeraars. Wij sturen onze nota direct naar uw verzekeraar, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

 

Glas schade Zaandam
Een kapotte ruit komt altijd op het verkeerde moment, maar het is nog vervelender als u laat in de avond, in het weekend of tijdens feestdagen geconfronteerd wordt met glas- of inbraakschade. Gelukkig kunt u Glas in Nood ook buiten reguliere openingstijden bereiken. Wij bieden onze 24/7 service aan in Zaandam en nabijgelegen plaatsen als Purmerend, Alkmaar, IJmuiden, Wormerveer, Beverwijk en in de rest van de Zaanstreek & Waterland. Binnen 20 minuten staan wij bij u voor de deur.

 

 

Ruit schade direct verholpen
Bij Glas in Nood hebben wij altijd een grote en gevarieerde voorraad isolatie- en veiligheidsglas voor handen. Hierdoor zijn wij vrijwel altijd in staat om het kapotte glas direct te vervangen. In de zeldzame gevallen dat wij de raam schade niet direct kunnen repareren, zorgen onze glaszetters voor een passende noodoplossing om wind, regen en insluipers buiten de deur te houden.

 

Verzekerd voor raam schade?
Bent u verzekerd voor glas schade? Houd uw polis dan bij de hand als onze glaszetters bij u langskomen. Omdat wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars zorgen wij voor een keurige afhandeling van de schade met uw verzekering. De nota voor de ruit reparatie gaat direct naar de verzekeraar: wel zo makkelijk! Slechts in zeldzame gevallen eist de verzekering dat er een schade-expert langskomt.

 

Binnen 20 minuten op locatie
Heeft u ons nu meteen nodig om kapot glas te vervangen? Bel Glas in Nood dan direct op telefoonnummer 06-248 247 65. Wij zijn altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Uiteraard kunt u ook een afspraak bij ons maken wanneer de reparatie van de ruit geen haast heeft.

 

Dienstverlening van Glas in Nood

  • Kapotte ramen snel en vakkundig gerepareerd
  • Groot en gevarieerd assortiment glas op voorraad
  • 24/7 service
  • Binnen 20 minuten op locatie
  • Aangesloten bij alle verzekeraars

 

 

Call Now Button