24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter in Hoorn

Glaszetter in Hoorn

Voor raam herstel bent u bij Glas in Nood aan het juiste adres. Wij dé Glaszetter in Hoorn en omstreken. Zelfs als uw ruit midden in de nacht of tijdens een feestdag is gesneuveld kunt u ons direct bellen. In Hoorn en omringende plaatsen zijn onze glaszetters binnen 20 minuten op lokatie. In de meeste gevallen kunnen wij uw ruit direct herstellen: wij hebben veel soorten en formaten glas standaard op voorraad. In het zeldzame geval dat wij uw raam niet direct kunnen herstellen, zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing om regen en wind buiten de deur te houden.

 

Jarenlange ervaring

Met Glas in Nood kiest u niet voor de eerste de beste glaszetter. Wij beschikken over meer dan 28 jaar ervaring in het vak. Wij vinden het vanzelfsprekend om dag en nacht klaar te staan voor onze klanten. De kwaliteit van ons werk en onze service is niet onopgemerkt gebleven. In Hoorn en omstreken verzorgen onze glaszetters raam herstel voor tal van particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Extra service

Glas in Nood gaat altijd net even een stapje verder als het gaat om raam herstel. Zo handelen wij zelfs de verzekeringsclaim voor u af. U hoeft alleen maar de polis voor ons klaar te leggen en wij sturen de rekening direct door. In de meeste gevallen hoeft er geen schade-expert langs te komen om de glasschade op te nemen.

 

Direct een afspraak maken

Wij raden u altijd aan om ons meteen te bellen bij ruit schade. Hiermee voorkomt u dat er vocht in de sponning komt en houdt u regen, wind en ongewenste bezoekers buiten de deur. U kunt de glasscherven gewoon in de sponning laten zitten: onze glaszetters zorgen voor een vakkundige verwijdering. Bel Glas in Nood direct voor een afspraak op telefoonnummer 06-248 247 65.

Glaszetter in Hoorn

Call Now Button