24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Alkmaar

Glaszetter Alkmaar

Glaszetter Alkmaar. Is uw ruit ingegooid of beschadigd? Neem dan contact op met Glas in Nood. Wij zijn uw betrouwbare glaszetter in Alkmaar en omgeving. Al meer dan 28 jaar herstellen wij kapotte ruiten. In Alkmaar en omringende plaatsen zijn onze erkende glaszetters binnen 20 minuten op locatie. Het maakt niet uit of u ons om 3 uur ’s middags of om 3 uur ’s nachts belt: wij staan altijd voor u klaar. Kies voor de snelle en professionele glasherstel service van Glas in Nood.

 

Glas in Nood bij ruit schade

Onze glaszetters herstellen beschadigd glas voor onder meer woningen, bedrijfspanden, overheidsgebouwen en scholen in Alkmaar en omgeving. Wanneer wij langskomen voor raam herstel, nemen wij standaard verschillende soorten en formaten glas mee. Wij vervangen onder meer isolatie- en veiligheidsglas. Mochten onze glaszetters uw raam onverhoopt niet direct kunnen herstellen, dan zorgen wij voor een betrouwbare noodoplossing.

 

Bent u verzekerd?

De meeste huurders en woningeigenaren zijn verzekerd voor glasschade. Glas in Nood verzorgt de complete afhandeling met uw verzekeraar: zo sturen wij  onze nota direct naar hen door. Wij werken samen met vrijwel alle grote verzekeringsmaatschappijen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw verzekeringspolis klaarleggen wanneer onz

e glaszetters langskomen.

 

Beschadigd glas herstellen

Laat beschadigd glas herstellen door de erkende glaszetters van Glas in Nood. Bel ons direct bij ruit schade en in Alkmaar en omstreken staan wij binnen 20 minuten bij u voor de deur. Glas is Nood is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 06-248 247 65. Heeft het herstellen van de glasschade geen haast? Dan kunnen wij natuurlijk ook op een ander tijdsstip langskomen.

Glaszetter Alkmaar

Call Now Button