24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Badhoevedorp

Glaszetter Badhoevedorp

Als u op zoek bent naar een professionele glaszetter in Badhoevedorp of Wormerveer, dan bent u bij Glas in Nood aan het juiste adres. Glaszetter Badhoevedorp, Glas in Nood, werkt alleen met erkende glaszetters. Onze glaszetters zijn in staat om het beschadigde glas snel en vakkundig te herstellen. Glas in Nood is 24 uur per dag bereikbaar in geval van glasschade. Wij staan altijd binnen 20 minuten bij u op de stoep, ook ’s nachts en tijdens feestdagen.

 

Beschadigd glas herstellen

Het is belangrijk om beschadigd glas snel te herstellen. U kunt zich lelijk bezeren aan de glasscherven en wanneer het beschadigde raam niet direct hersteld of afgedekt wordt, is er een kans dat er vocht in de sponning komt. Glas in Nood kan de ruit schade vrijwel altijd direct herstellen. Lukt dit onverhoopt niet, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing. Onze glaszetters verzorgen glas herstel voor zowel bedrijven, instellingen en particulieren in Badhoevedorp en Wormerveer.

 

Rekening direct naar de verzekeraar

Waarschijnlijk bent u verzekerd voor glasschade. Wij vragen u om uw verzekeringspolis klaar te leggen wanneer onze glaszetters langskomen. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeraars en wij zorgen voor de afhandeling van de claim. Onze factuur gaat direct naar de verzekeringsmaatschappij. Alleen in uitzonderlijke gevallen moet er een schade-expert langs te komen.

 

Afspraak glas herstellen

Voor afspraken kunt u Glas in Nood bellen op telefoonnummer 06-248 247 65. In Badhoevedorp, Wormerveer en omringende plaatsen staan onze glaszetters binnen 20 minuten bij u voor de deur. Mocht het herstellen van het glas geen haast hebben, dan kunt u natuurlijk ook een afspraak maken voor een ander tijdstip.

Glaszetter Badhoevedorp

Call Now Button