24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Haarlem

Glaszetter Haarlem

Glaszetter Haarlem gezocht? Als u op zoek bent naar een vakkundige glaszetter in Haarlem en omgeving, bent u bij Glas in Nood aan het juiste adres. Wij bieden een professionele glasherstel service voor particulieren, bedrijven en instellingen. U kunt ons op elk gewenst moment van de dag bereiken om schade aan glas te melden. In Haarlem en omstreken staan onze glaszetters binnen een half uur bij u voor de deur. Wij garanderen een snel en vakkundig glas herstel.

 

Glas in Nood bij glasschade

Glas herstel is vakwerk. Met Glas in Nood kiest u voor meer dan 28 jaar ervaring als het gaat om beschadigd glas herstellen. Wij zijn vrijwel altijd in staat om de ruit schade direct te repareren. In de zeldzame gevallen dat dit niet lukt, zorgen wij voor een noodoplossing. U kunt het gebroken glas gewoon in de sponningen laten zitten: onze glaszetters zorgen voor de verwijdering en de plaatsing van de nieuwe ruit. Daarna ruimen wij alles keurig netjes op.

Glasschadeverzekering

Heeft u een glasschadeverzekering? Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. In de meeste gevallen hoeft er geen schade-expert langs te komen. Wij sturen onze factuur direct naar uw verzekeringsmaatschappij. Het enige dat u hoeft te doen, is uw polis klaarleggen als onze glaszetters langskomen.

 

Service glasherstel

Glas in Nood is uw betrouwbare adres voor het herstellen van ruiten in Haarlem en omgeving. Zelfs als uw ruit midden in de nacht of op oudejaarsavond gesneuveld is, kunt u ons meteen bellen voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-248 247 65. Onze glaszetters komen vervolgens zo snel mogelijk naar u toe.

Glaszetter Haarlem

Call Now Button