24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Assendelft

Glaszetter AssendelftGlaszetter Assendelft

Glaszetter Assendelft gezocht? Dan bent u bij Glas in Nood aan het juiste adres. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor professioneel raam herstel. Onze glaszetters staan binnen 20 minuten bij u voor de deur. Wij verwijderen het gebroken glas uit de sponning, wij plaatsen de nieuwe ruit en na afloop ruimen wij alles netjes op. Glas in Nood staat voor meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van glasherstel.

 

Gevarieerde klantenkring

De klantenkring van Glas in Nood is erg gevarieerd. Tot onze klanten in Assendelft en Heemskerk behoren onder meer particulieren, bedrijven en instellingen. Als klant van Glas in Nood bent u verzekerd van een snelle en vakkundige service. Onze glaszetters nemen standaard een gevarieerd assortiment glas mee, waaronder diverse formaten isolatie- en veiligheidsglas. Uw ruit kan meestal direct hersteld worden. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

 

Verzekering voor glasschade

Bent u verzekerd voor glasschade? Lag dan uw verzekeringspolis dan klaar wanneer onze glaszetters langskomen. In de meeste gevallen hoeft er geen schade-expert langs te komen bij ruit schade. Wij handelen de verzekeringsclaim voor u af en sturen onze factuur direct door naar uw verzekeraar: u heeft er geen omkijken naar. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeraars.

 

Meteen een afspraak maken

Bij Glas in Nood kunt u altijd meteen een afspraak maken. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en onze glaszetters staan altijd in de startblokken om direct naar u toe te komen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06-248 247 65.

Call Now Button