24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter in Duivendrecht

Glaszetter in Duivendrecht

Is uw ruit gebroken of beschadigd? En bent u op zoek naar een glaszetter in Duivendrecht en omgeving? Neem dan direct contact op met de erkende glaszetters van Glas in Nood. Al meer dan 28 jaar verzorgen wij glas herstel in Duivendrecht, Landsmeer, Zwanenburg, Oosterblokker en Middenbeemster. Ook wanneer uw ruit midden in de nacht is gesneuveld kunt u ons direct bellen. Onze glaszetters staan gegarandeerd binnen 20 minuten bij u op de stoep. Wij zorgen altijd voor een snel en vakkundig glas herstel.

 

Uitgebreide klantenkring

Tot onze klanten behoren niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, scholen en instellingen. Glas in Nood heeft standaard verschillende soorten en formaten glas op voorraad, waaronder isolatieglas en veiligheidsglas. Wij zijn vrijwel altijd in staat om de beschadigde ruit direct te herstellen. Lukt dit niet, dan zorgen onze glaszetters voor een tijdelijke noodoplossing om regen, wind en insluipers buiten de deur te houden.

 

Verzekerd voor glasschade?

De kans is groot dat u een glasschadeverzekering heeft. Leg uw polis klaar wanneer onze glaszetters langskomen, dan handelen wij de claim voor u af. Bij ruit schade hoeft er meestal geen schade-expert van de verzekering langs te komen. Wij sturen de rekening direct naar de verzekeraar. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.

 

Snelle en professionele service

Bij glasschade kunt u Glas in Nood 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. In Duivendrecht, Landsmeer, Zwanenburg, Oosterblokker en Middenbeemster staan onze glaszetters binnen 20 minuten bij u voor de deur.  Wanneer het herstel van de ruit geen haast heeft, kunt u ook een afspraak voor een later moment maken. Bel Glas in Nood op telefoonnummer 06-248 247 65.

Glaszetter in Duivendrecht

 

Call Now Button