24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Beverwijk

Glaszetter Beverwijk

Heeft u een gebroken of beschadigde ruit? Neem dan contact op met Glas in Nood. U kunt ons op elk gewenst moment bereiken: ook midden in de nacht of in het weekend. In Beverwijk en omringende plaatsen staan onze glaszetters binnen 20 minuten bij u voor de deur. Vervolgens zorgen wij voor een razendsnel en professioneel herstel van de ruit. Wij kunnen uw ruit vrijwel altijd direct vervangen. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

 

Glas in Nood staat voor u klaar

Wanneer onze glaszetters bij u langskomen nemen zij standaard diverse soorten en maten glas mee, waaronder isolatieglas en veiligheidsglas. Wij verwijderen de glasscherven uit de sponning en wij plaatsen de nieuwe ruit. Na afloop ruimen wij alles keurig op. Onze uitstekende service is de afgelopen 28 jaar niet onopgemerkt gebleven. Onze klantenkring in Beverwijk en omstreken bestaat uit zowel particulieren, bedrijven, instellingen en scholen.

 

Verzekerd voor glasschade?

De kans is groot dat u bent verzekerd voor glasschade. Check uw polis en leg deze klaar wanneer onze glaszetters bij u langskomen. Glaszetter Beverwijk, Glas in Nood werkt samen met de meeste verzekeraars en wij zorgen voor de complete afhandeling van de claim. Zo sturen wij de rekening direct naar uw verzekeraar. Tussenkomst van een schade-expert is in het geval van ruit schade meestal niet nodig.

 

Bel voor een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken voor het herstellen van een gebroken ruit? Bel Glas in Nood dan op telefoonnummer 06-248 247 65. Zoals gezegd kunt u ons 24 uur per dag bereiken en staan onze glaszetters in Beverwijk en omstreken binnen 20 minuten bij u op de stoep. Indien het herstel van de ruit geen haast heeft, kunnen wij natuurlijk ook op een later moment langskomen.

Glaszetter Beverwijk

Call Now Button