24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Purmerend

Glaszetter Purmerend

Glaszetter Purmerend, Glas is Nood is uw vertrouwde adres bij schade aan glas in Purmerend en omgeving. Of een ruit nu door een ongelukje of op een andere manier is beschadigd: wij zorgen altijd voor snel en vakkundig glas herstel. In Purmerend staan onze glaszetters altijd binnen 20 minuten bij u voor de deur: ook midden in de nacht en in het weekend. Schade aan glas komt nooit gelegen, daarom zorgen wij direct voor een vlotte en professionele reparatie.

 

Glas in Nood

Onze glaszetters verzorgen onder meer glas herstel voor particulieren, bedrijven en instellingen in Purmerend en omringende plaatsen. Glas in Nood kan de schade aan glas vrijwel altijd direct herstellen. De meeste soorten en formaten glas hebben wij standaard op voorraad. U kunt het gebroken glas gewoon in de sponning laten zitten. Wij zorgen voor een vakkundige verwijdering en een nauwkeurige plaatsing van de nieuwe ruit.

 

Verzekerd voor schade aan glas?

Bent u verzekerd voor glasschade? Als u dit niet zeker weet is het slim om uw verzekeringspolis even na te lopen. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. U heeft geen omkijken naar de factuur, want die gaat direct naar uw verzekeraar. Legt u uw verzekeringspolis klaar wanneer onze glaszetters langskomen?

 

Schade aan glas snel hersteld

Glas in Nood zorgt ervoor dat schade aan glas snel en vakkundig wordt hersteld. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer  06-248 247 65. In Purmerend en omgeving zijn onze glaszetters binnen 20 minuten op lokatie. Directe reparatie van de ruit is vrijwel altijd mogelijk. Mocht dit toch onverhoopt niet lukken, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

Glaszetter Purmerend

Call Now Button