24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Heerhugowaard

Glaszetter Heerhugowaard

Glas in Nood, Glaszetter Heerhugowaard, is dé expert in het herstellen van ruiten in Heerhugowaard en omstreken. Wanneer uw ruit is gesneuveld kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen voor een afspraak. Onze glaszetters komen direct naar u toe: binnen 20 minuten staan wij bij u voor de deur. Wij hebben verschillende typen en formaten ruiten standaard op voorraad. In de meeste gevallen zijn onze glaszetters in staat om beschadigde ruiten direct te herstellen.

 

Expert in ruiten herstellen

Bij Glas in Nood beschikken wij over meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van van ruiten herstellen. Wij garanderen kwaliteit en een snelle service. Glas in Nood werkt alleen met erkende glaszetters. Het is dan ook niet voor niets dat tal van particulieren, bedrijven en instellingen in Heerhugowaard en omstreken kiezen voor onze professionele glasherstel service.

 

Factuur direct naar uw verzekeraar

Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij sturen de rekening van het glasherstel direct door, zodat u er geen omkijken naar heeft. Het enige dat u hoeft te doen is uw verzekeringspolis klaarleggen wanneer onze glaszetters bij u langskomen. Bij ruit schade hoeft er in de meeste gevallen geen expert aan te pas te om de schade op te nemen.

 

Bel direct voor een afspraak

Bij glasschade is het belangrijk om de ruit zo snel mogelijk te herstellen. Behalve dat u zich kunt verwonden aan de glasscherven, kan er ook vocht in de sponning komen. Onze glaszetters verwijderen de scherven uit de sponning en zorgen voor de plaatsing van de nieuwe ruit. Voor een afspraak kunt u Glas in Nood bellen op telefoonnummer 06-248 247 65. Wij staat dag en nacht voor u klaar!

Glaszetter Heerhugowaard

Call Now Button