24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Zaandam

Glaszetter Zaandam

Glaszetter Zaandam gezocht? Is uw ruit beschadigd door een ongelukje? Of is er bij u ingebroken? Neem dan contact op met Glas in Nood: uw betrouwbare glaszetter in Zaandam. In geval van ruit schade zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar. In Zaandam en omstreken staan onze glaszetters binnen 20 minuten bij u voor de deur. Met Glas in Nood kiest u voor meer dan 28 jaar ervaring. Wij staan garant voor kwaliteit en een uitstekende service.

 

Kies voor Glas in Nood

Onze klantenkring in Zaandam en omstreken bestaat uit particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. In de meeste gevallen is het mogelijk om de ruit schade direct te herstellen. Voor iedere klus nemen onze glaszetters standaard diverse soorten en formaten glas mee, waaronder veiligheidsglas en isolatieglas. In het zeldzame geval dat wij uw ruit niet direct kunnen herstellen, zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

 

Verzekerd voor ruit schade?

Vrijwel iedere huurder en huizenbezitter is verzekerd voor ruit schade. Wij vragen u uw polis klaar te leggen wanneer onze glaszetters langskomen. Vervolgens nemen wij contact op met uw verzekeraar en sturen wij onze nota direct aan hen door: wel zo gemakkelijk. In geval van ruit schade hoeft er in de meeste gevallen geen schade-expert langs te komen.

 

Uw specialist in glas herstel

Voor het herstellen van ruiten bent u bij Glas in Nood aan het juiste adres. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op elk gewenst moment van de dag op telefoonnummer 06-248 247 65. In Zaandam en omstreken zijn onze glaszetters gegarandeerd binnen 20 minuten op lokatie. Wanneer het herstel van de ruit schade geen haast heeft, kunnen wij natuurlijk ook op een ander tijdstip langskomen.

Glaszetter Zaandam

Call Now Button