24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Amstelveen

Glaszetter Amstelveen

Met Glas in Nood, Glaszetter Amstelveen, kiest u voor dé erkende glaszetter van Amstelveen en omstreken. Ons bedrijf staat voor 28 jaar ervaring en heeft een uitstekende reputatie als het gaat om snelheid en service. Voor het herstellen van ruiten kunt u ons 24 uur per dag bellen: ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. In Amstelveen en omstreken zijn onze glaszetters altijd binnen 20 minuten op lokatie.

 

Glas in Nood

Onze service en vakmanschap zijn niet onopgemerkt gebleven. Over de jaren heen heeft Glas in Nood een uitgebreide klantenkring in Amstelveen opgebouwd bestaande uit zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Onze glaszetters zijn bijna altijd in staat om uw ruit direct te herstellen. Wanneer wij langskomen nemen wij standaard diverse soorten en maten glas mee. Mochten wij uw ruit onverhoopt toch niet kunnen vervangen, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

 

Bent u verzekerd?

De meeste huizenbezitters en huurders zijn verzekerd voor glasschade. Check uw polis en leg deze klaar wanneer onze glaszetters l

angskomen. Wij zorg

en voor de afhandeling met de verzekering, zodat u er geen omkijken naar heeft. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeraars.

 

Service glasschade

Kies ook voor de professionele glasschade service van Glas in Nood. Wanneer u beschadigd glas direct wilt laten herstellen kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-248 247 65. In Amstelveen staan wij binnen 20 minuten bij u op de stoep. Ongeacht het tijdstip nemen onze glaszetters u al het werk uit handen. Wij verwijderen het glas uit de sponning, wij plaatsen de nieuwe ruit en na afloop ruimen wij alles keurig op.

Glaszetter Amstelveen

Call Now Button