24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter in Amsterdam

Glaszetter in Amsterdam

Glas in Nood is uw vertrouwde glaszetter in Amsterdam en omstreken. Een gebroken ruit komt altijd op het verkeerde moment. Onze glaszetters staan 24 uur per dag voor u klaar om de ruit schade te herstellen, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar. In Amsterdam zijn onze glaszetters altijd binnen 20 minuten bij u op locatie. Glas in Nood zorgt voor snel en vakkundig glasherstel en wij handelen eveneens de verzekering voor u af.

 

Kennis en ervaring

Wij beschikken over meer dan 28 jaar ervaring op het gebied glasherstel. Onze glaszetters zijn vrijwel altijd in staat om de beschadigde ruit direct te herstellen. Wij hebben diverse soorten isolatie- en veiligheidsglas standaard op voorraad. Wij verwijderen het gebroken glas uit de sponningen, wij plaatsen de nieuwe ruit en wij ruimen alles netjes op. Tot onze klanten behoren zowel particulieren, bedrijven als instellingen in Amsterdam en omstreken.

 

Verzekerd voor glasschade?

De kans is groot dat u verzekerd bent voor glasschade. Check uw polis en leg deze klaar wanneer onze glaszetters bij u langskomen. Wij dienen onze factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar: wel zo gemakkelijk. Glas in Nood werkt samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.

 

Afspraak maken

U kunt Glas in Nood op elk gewenst moment bereiken om glasschade aan uw woning te laten herstellen. Ook midden in de nacht staan onze glaszetters voor u klaar voor raam herstel in Amsterdam en omstreken. Bij spoedgevallen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-248 247 65. Heeft de klus minder haast, dan kunt u ons eveneens bereiken door middel van ons contactformulier.

Glaszetter in Amsterdam

Call Now Button