24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Broek op Langedijk

Glaszetter Broek op Langedijk

Bij schade aan glas kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de erkende glaszetters van Glas in Nood, Glaszetter Broek op Langedijk. Wij zorgen voor een snel en vakkundig raam herstel. In Broek op Langedijk, Zaandijk, Akersloot, Krommenie en Westzaan zijn onze glaszetters binnen 20 minuten op lokatie: ook midden in de nacht en in het weekend. Voor het professioneel herstellen van ruiten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Snelle service bij glasschade

Glas in Nood kan vrijwel elk type en formaat ruit direct herstellen. Wij hebben standaard een groot assortiment isolatieglas en veiligheidsglas op voorraad. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om het glas te herstellen, dan zorgen wij voor een tijdelijke, maar betrouwbare noodoplossing om regen en wind buiten de deur te houden. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen maken gebruik van onze service bij glasschade.

 

Wij handelen de verzekeringsclaim af

Hoewel het herstellen van ruiten onze kerntaak is, biedt Glas in Nood ook een stukje extra service. Zo werken wij samen met diverse verzekeraars en handelen wij de claim voor u af. Onze factuur gaat direct naar uw verzekeringsmaatschappij, zodat u er geen omkijken naar heeft. Bij schade aan glas is tussenkomst van een schade-expert is in de meeste gevallen niet nodig.

 

Kies voor onze service bij glasschade

Wanneer u gebruik wilt maken van onze glasherstel service kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Wij bieden onze snelle glasherstel service aan in Broek op Langedijk, Zaandijk, Akersloot, Krommenie, Westzaan en omringende plaatsen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06-248 247 65.

Glaszetter Broek op Langedijk

Call Now Button