24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter in Vijfhuizen

Glaszetter in Vijfhuizen

Met Glas in Nood kiest u voor dé professionele glaszetter in Vijfhuizen en omstreken. Onze erkende vakmensen staan 24 uur per dag voor u klaar: ook in het weekend en tijdens feestdagen. In Vijfhuizen, Diemen, Heiloo, Spanbroek en Ursem zijn wij binnen 20 minuten bij u op lokatie. Met Glas in Nood bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Wij zorgen voor een snel en vakkundig glasherstel voor een bijzonder scherpe prijs.

 

Uw glaszetter met 28 jaar ervaring

Ons bedrijf staat voor 28 jaar ervaring op het gebied van ruit herstel. Wij verzorgen onze glasschade service aan zowel particuliere klanten, bedrijven en instellingen in Vijfhuizen, Diemen, Heiloo, Spanbroek en Ursem. Wij kunnen vrijwel elk beschadigd raam direct herstellen. Glas in Nood heeft standaard een gevarieerd en assortiment glas op voorraad. Indien uw ruit niet meteen te herstellen valt, zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

 

Wij dienen de verzekeringsclaim in

Glas in Nood biedt net wat meer service dan andere glaszetters. Zo werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. U kunt uw polis klaarleggen als onze glaszetters langskomen, dan zorgen wij voor de afhandeling. Onze factuur gaat direct naar uw verzekeraar. Bij ruit schade is de tussenkomst van een schade-expert is in de meeste gevallen niet nodig.

 

Kies voor professionaliteit

Glas in Nood werkt alleen met erkende glaszetters: u bent altijd verzekerd van kwaliteit en een persoonlijke service. Wij staan dag en nacht klaar om direct in actie te komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een later tijdstip. Glas in Nood is bereikbaar op telefoonnummer 06-248 247 65.

Glaszetter in Vijfhuizen

Call Now Button