24/7 Gratis glasherstel met gratis noodvoorziening

Glaszetter Castricum

Glaszetter Castricum

Het herstellen van glas en ruiten kunt u het beste overlaten aan de vakmensen van Glas in Nood, Glaszetter Castricum. Ons bedrijf heeft al meer dan 28 jaar ervaring in het vak. Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar. U kunt ons op elk gewenst moment bellen om glasschade te melden. In Castricum en omstreken staan wij binnen 20 minuten bij u voor de deur. Wij zorgen voor een snel en professioneel herstel van uw ruit en wij laten alles keurig netjes achter.

Uw professionele glaszetter

Glaszetter Casticum, Glas in Nood staat voor meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van glasherstel. Tot onze klanten behoren zowel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen in Castricum en omgeving. Wij hebben standaard verschillende soorten en maten glas op voorraad, zodat wij vrijwel elk type ruit direct kunnen herstellen. In het geval dat wij het glas niet meteen kunnen vervangen, zorgen onze glaszetters voor een tijdelijke oplossing om regen en wind buiten de deur te houden.

 

Heeft u een glasschade verzekering?

Als u verzekerd bent voor glasschade vragen wij u om de polis alvast klaar te leggen als onze glaszetters langskomen. U hoeft zelf niets te regelen met de verzekering, want Glas in Nood stuurt de rekening direct door. Wij werken samen met vrijwel alle verzekeraars. Er hoeft meestal geen schade-expert langs te komen wanneer de enige schade bestaat uit gebroken glas.

 

Afspraak maken? Bel ons direct!

Voor een afspraak met onze glaszetters kunt u bellen met telefoonnummer 06-248 247 65. Glas is Nood is 24 uur bereikbaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Hoewel wij in Castricum en omgeving normaal binnen 20 minuten op lokatie zijn, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken voor raam herstel op een later moment.

Glaszetter Castricum

Call Now Button